Det har lenge vært kjent at Statoils bensinstasjoner skal omprofileres til Circle K. Beslutningen ble tatt for over et år siden, og denne uken skjer omprofileringen av stasjonen i Brønnøysund.

Norol, Statoil, Circle K

Ifølge daglig leder Heidi Holm har stasjonen båret navnet Statoil i 25 år nå, og før dette Norol. Reprofileringen vil imidlertid ikke merkes av kundene, ifølge Holm.

Det er ti ansatte ved Circle K-stasjonen i Brønnøysund. Ifølge Holm har stasjonen hatt en meget god resultatutvikling det siste året.

– Vi har fått en kjempeefekt etter at vi gjorde om hele stasjonen innvendig og satset mer på varme retter. Det har folk lagt merke til. De ansatte her har gjort en helt fenomenal jobb med dette, og resultatene får vi fordi vi har flinke, hyggelige og serviceinnstilte ansatte, mener stasjonssjefen.

– Jeg vil også si at vi har veldig flotte kunder, og nettopp dette gjør det artig å komme på jobb, sier hun.

Ferdig profilert på søndag

– Hva synes kundene om det nye navnet?

– Jeg tror mange synes det var litt uvant i begynnelsen, men nå synes jeg det virker som om de har forventning til hvordan dette skal se ut, svarer Holm.

Statoil har hyret inn et firma fra Trondheim til å gjennomføre omprofileringen. Arbeidet i Brønnøysund forventes å være ferdig på søndag, og da skal den blå stasjonen ha blitt forvandlet til en rød Circle K-stasjon.

Trenger du et Statoil-skilt?

Torsdag kveld slipper Arnt Sletvold fra Heggstad Skilt & Reklame ned et av de gamle Statoil-skiltene fra en lift, mens Sven Kvilås arbeider på ei bensinpumpe.

– Hva skjer med skiltene nå?

– De blir kasta, svarer Sletvold.

– Om noen vil ha dem?

– Bare å komme og spørre, smiler han, fire meter over bakken.