På mandag ble den gamle Coop-butikken på Terråk stengt, og i dag ble den nye butikken åpnet med stor festivitas. Køen av spente bindalinger var lang da det nærmet seg åpningstidspunktet.

Ordfører Britt Helstad og styreleder i Coop Sør-Helgeland Wenche Stuvland Knygh utførte snorklippingen i fellsskap, og i bakgrunnen ble den blå oktoberhimmelen prydet av fyrverkerier.

Takknemlig for tålmodighet

- Dette er en dag vi har ventet lenge på. I perioder var det mange som ikke har trodd at det ble ny butikk. Vi takker styret i Coop Sør-Helgeland for at dere har vært tålmodige med oss og lot oss få lov å beholde vår plass i en rangering av fornying og restaurering av butikkene i laget. I dag skal vi feire butikken som vi er mange som har jobbet for i flere 10-talls år, sa ordfører Helstad i sin tale.

Hun ga de varmeste lykkeønskninger for framtida og overrakte en blomsterbukett til butikksjef Torunn Brevik.

Ros til de ansatte

Wenche Stuvland Knygh betraktet dette som en stor dag.

- Det er en stor glede å kunne stå her i dag. Jeg har gått gjennom butikken og jeg er mektig imponert, sa Knygh som rettet en stor takk til den ansatte som hadde stått på for fullt for å komme i mål til åpninga.

Butikksjef Torunn Brevik ser tilbake på travle, men trivelige dager før åpninga.

- Vi har til dels vært heftig og begeistret de siste dagene. Men med en fantastisk arbeidsstokk kom vi i mål i går kveld, sier Brevik.

Les mer i lørdagsavisa!