Lørdag spilte Grand Bodø 2 mot BILs damelag i Brønnøysund. Grand vant 1-3, og med 0-5 -seier over Bossmo/Ytteren søndag ble de seriemestere i 2. divisjon kvinner avdeling 8.

Men det spørs om ikke Grand-laget kommer til å huske det som skjedde på hjemturen like godt, for søndag ettermiddag holdt det på å gå galt for Grand-bussen. Da de var kommet til Lønsdal på Saltfjellet så de at noe skjedde med traileren foran dem, skriver Avisa Nordland.

- Sjåføren sier da til de andre i bussen: Dekket på hengeren til traileren er løst! Plutselig dundrer dekket mot grøfta, opp på veien og rundt 20 meter opp i lufta. Deretter setter dekket kursen mot Grand-bussen, sier daglig leder i Grand, Vidar Stormo til an.no.

Dekket traff Grand-minibussen like over frontruta og trykket inn taket, men heldigvis ble ingen av de 14 passasjerene, som i hovedsak var spillere mellom 16 og 19 år, skadet.

Serieleder Grand/Bodø2 fikk med seg alle tre poengene fra Brønnøysund på lørdag. Søndag sikret de seriegullet, men havnet i dramatikk på E6. Foto: Bård Pedersen