Alle nødetatene rykket onsdag rundt klokka 13.01 ut til en trafikkulykke på E6 ved Fættenfjorden mellom Stjørdal og Levanger i Nord-Trøndelag. Et vogntog, en personbil og en bobil var involvert i ulykken, melder politiet i Nord-Trøndelag.

Mann fra Sømna

En av de involverte er fra Sør-Helgeland.

– En av de involverte er en mann i 70-åra fra Sømna kommune, sier operasjonsleder Arild Syvertsen ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag til BAnett.

Syv personer involvert

Totalt er syv personer involvert i ulykken, fire i personbilen, to i bobilen og en i vogntoget.

– En person er sendt til Sykehuset Levanger med ambulanse, en kvinne er sendt til St. Olav med luftambulanse, fire er også sendt til sykehus for kontroll, sier operasjonslederen.

Uklart skadeomfang

Det er ikke på det rene om mannen fra Sømna er skadd. I en pressemelding melder Sykehuset Levanger at to kvinner, henholdsvis i 50- og 60-åra, er moderat skadd etter ulykken.

Personbilen og vogntoget var ifølge politiet på vei nordover, da personbilen stanset for å svinge av. Da ble den påkjørt av vogntoget bakfra, og skubbet over i motgående kjørefelt, inntil bobilen.

Uaktsom kjøring

– Den eneste som ikke er sendt til sykehus er sjåføren av vogntoget, sier Syvertsen.

Han har fått førerkortet beslaglagt for vikepliktsbrudd og brudd på vegtrafikklovens paragraf 3, om uaktsom kjøring. Han er fra Sverige.

Ulykken fant sted på E6 ved Fættenfjorden, mellom Stjørdal og Levanger, ikke langt fra Åsenfjord. Skjermdump: Google Maps