Svenske Varan Erman har over 30 års erfaring fra restaurantbransjen. 3. mai registrerte han selskapet Kenans matverden AS i Brønnøysundregistrene. Det har adresse der Klakkskjæret pub og restaurant ligger og pub og restaurant som bransje.

Takker gjester og ansatte

I fjor sommer stod Erman sammen med Bård Karlsen for nyåpningen av Vega kro og motell, hvor han hadde ansvare for kroa, mens Karlsen tok seg av motelldriften.

Dagens drivere av Klakkskjæret pub og restaurant, Børre Westerberg og John Ivar Nygård, har lagt følgende melding på stedets facebookside:

- Dette bildet er tatt for over seks år siden og vi har hatt mye moro og masse jobb. Men nå har vi bestemt oss for at nok er nok. Fra 1.juni vil det bli nye drivere på Klakkskjæret. Børre og meg skal finne oss en annen hobby. Vi leier ut bygget til andre drivere som kommer til å ha et annet konsept, men tror det blir veldig bra! Bruk stedet! For man savner ikke noe før det er borte. Takk til alle som har jobbet hos oss og alle flotte gjester.

Avslutningsfest

De skriver også at det blir avslutningsfest 28. mai.

- Da er ringen sluttet, forteller Børre Westerberg til BAnett.

- Geir Bakke og Kraftlaget skal spille. De spilte også på den store festen vi hadde i råbygget like før åpningen for seks år siden. Det er samme gjengen, kun trommisen er ny.

Westerberg bekrefter også at det er Erman som tar over driften. Erman bekrefter også dette overfor BAnett.

Børre Westerberg og John Ivar Nygård overlater Klakkskjæret til nye drivere ved månedsskiftet.