Siste: Leser Eva Aarstrand har lest om Arnor Laumann, og kan fortelle at bussjåføren også ble kåret til "verdens beste" ved skolestart i fjor. Hennes barn Alvin og Vilde er passasjerer på Arnorbussen, og de ga ham pokal med dette påskrevet.

- Mine to barn tar en buss som kommer hjem et kvarter senere bare for at de vil sitte på med Arnor. Og da de kom hjem og fortalte meg at han skulle slutte i går var de så alvorlige og triste at man skulle tro det hadde vært et dødsfall. "Mamma jeg har noe forferdelig trist å fortelle deg"  begynte de med. Han vil bli sårt savnet! forteller Aarstrand.

Markert torsdag

Torsdag ettermiddag var siste gang Arnor Laumann (62) kjørte skolebussruta til Skåren og Skillebotn. Elevene Othilie Rodahl og Nora Aasen syntes det var verdt en markering, for brønnøyværingen har kjørt bussruta som de kaller for Arnor-bussen i mange år.

– Han er blitt nesten som en ekstra onkel for oss alle sammen. Derfor bestemte vi oss for å lage kake og gi Arnor blomster. Vi skrev også et kort som han fikk da vi kom på bussen, forteller Othilie Rodahl.

Ifølge jentene er skoleskyssen med Laumann en opplevelse.

– Bussturene går med til historier og vitser, han er hver dag like ivrig etter å høre om dagen på skolen, resultater på prøver og andre hendelser. På de varmeste og solfylte dagene, hender det rett som det er at Arnor stopper og kjøper is, til jul får alle julegaver og på de dagene det er mye regn tar han seg tiden til å kjøre oss så nært inngangsdøren som det lar seg gjøre, sier Rodahl.

Rart uten

Hun og Nora Aasen går i tiende klasse og har hatt Laumann som bussjåfør tre dager i uken så lenge de kan huske.

– Det blir litt rart å gå gjennom det siste året uten Arnor sine vitser og historier. Dette er en busssjåfør helt utenom det vanlige, og vi kommer til å savne ham masse!