Siste: Like etter klokken 21 melder politiet at veien er åpen igjen.

Yrkessjåfør Geir Ove Bakke opplyser i 17-tiden til BAnett at han har stått uten å komme videre i Trolldalen på fylkesvei 17 i nesten to timer. Årsaken er en utenlandsk lastebil som står fast.

Operasjonsleder Rune Reinsborg ved politiets operasjonssentral i Nord-Trøndelag bekrefter like etter klokken halv seks at det er en lastebil som står fast.

- Personbiler kommer seg forbi, men ikke større kjøretøy. Vi har en patrulje på vei dit, og så jobber lastebilsjåføren med saken.

- Er det bilberging på vei?

- Vi sender ikke bilberging når vi ikke vet at noen kommer til å betale for det. Planen er at sjåføren skal få på kjettinger.

I halv åtte-tiden melder politiet at de har kommet til stedet, og Geir Ove Bakke forteller kl. 20.15 at han er kommet forbi. Men:

- Det er en tragisk. Lastebilen fikk hjelp, de greide å dra den beint. Og så kom strøbilen. Men så prøvde lastebilen å komme seg videre opp, og havnet på tvers igjen. Nå sperrer den all annen trafikk, forteller yrklessjåføren fra Brønnøysund, som er fortvilt over at politiet ikke har bestilt bilberging. Selv kommer han seg nå videre, men mange står i kø i bakken.