Natt til i dag dukket det opp en litt uvanlig gjest på utestedet Sea House i Brønnøysund. Ifølge tipser Anna Ødegaard var det en liten, svart langhåret og veldig skremt katt som hadde forvillet seg inn på utestedet.

- Vi prøvde flere ganger å bære den ut, men den løp inn igjen veldig raskt. Den tredje gangen vi bar den ut, gikk vi ganske langt med den for at den ikke skulle løpe inn igjen, ved andre siden av senteret. Den kom ikke tilbake, såvidt jeg vet. Vi tettet også igjen hullet den snek seg igjennom. Sjøstua var stappfull denne kvelden, og jeg ble veldig bekymret for at noen skulle trampe den ned, forteller hun.

Ødegaard beskriver katten som liten og forholdsvis ung med langhåret, fluffy pels og et grått/sølvaktig bånd rundt halsen.

- Øyenfargen var gulgrønn, og katten hadde små øyne. Helt siden jeg oppdaget katten på Sjøstua, oppførte den seg særdeles rolig og det var ingen problem å bære den, heller ikke å klappe den, skriver hun til avisen.

Ødegaard håper katten har kommet seg vel hjem. Ta kontakt med henne eller med BAs tipstelefon 416 89 000 om du kan opplyse noe om dette.