BP Norge melder at selskapet har tildelt en kontrakt på modifikasjon og vedlikehold på BPs felter i Norge. På vegne av lisenspartnerne har oljeselskapet tildelt Aker Solutions MMO AS kontrakten for modifikasjon og vedlikehold for feltene Ula, Tambar, Hod og Valhall i Nordsjøen og Skarv i Norskehavet utenfor kysten av Nordland.

Tildelingen sikrer ifølge BP arbeidsplasser både i Stavanger- og Helgelandsregionene og offshore. Rammekontrakten er tildelt etter sterk nasjonal og internasjonal konkurranse. Den har en varighet på 5 år, med opsjon på 2+2 år og har en verdi på inntil 3,2 milliarder kroner for den faste perioden.  T

- Aker Solutions MMO AS er en meget erfaren og dyktig leverandør som over mange år har hatt store og krevende leveranser til BP både i utbyggingsprosjekter og i driftsfasen. Leverandøren har vist stor omstillingsevne og vilje til å utvikle og bruke lokale bedrifter, noe som er særlig viktig for virksomheten i Sandnessjøen. Vi er glade for å kunne tildele denne viktige kontrakten til et norsk leverandørselskap og ser fram til fortsatt godt samarbeid, sier Eldar Larsen driftsdirektør i BP Norge i pressemeldingen.