Tilbake Chris Thompson og Mads Eriksen på Tørrfiskbrygga i 2008. Neste uke spiller de i Mosjøen. (Foto: Eva Hongshagen)

Tilbake Chris Thompson og Mads Eriksen på Tørrfiskbrygga i 2008. Neste uke spiller de i Mosjøen. Foto: Eva Hongshagen

1 / 1

Chris Thompson til Mosjøen

Lørdag starter utestedet Gilles i Mosjøen sin minifestival Gilles Garden. Første kveld er det norske Plumbo og New York-bluesrockeren Dave Fields som står på programmet. Han gjorde suksess under Notodden Blues Festival i fjor. I år gjør han bare to opptredener i Norge: jazzfestivalen i Molde og i Mosjøen. Oppvarmere er bandet Kongen av Baadstø fra Sandnessjøen.

 

Øyvind Ottesen

Søndag 5. juni er det kunstnercafé med trubadur Øyvind Ottesen, herøyfjæringen som bor i Brønnøysund (og gjorde en uforglemmelig  versjon av«Panis Angelicus» ).  Mandag 6. juli er det duket for lokal mimreaften fra 60-, 70- og 80-tallet med navn som The Shades, Take Five,  Hans Arne Forsback og Muscat m/ venner.

Tirsdag 7 juli spiller Paul-Ronney Angel fra Herøy for å spille sammen med sin kone Ane Angel. Han emigrerte til London for 23 år siden og har vært innom det meste på de skrå bredder innen country & western, folk, punk, rock’n’roll, jazz og deltablues.

 

Thompson & Eriksen

Vidar Busk & His True Believers er for husvenner å regne i Mosjøen, og onsdag 8. juli er det duket for blues- og gitarfest, for i tillegg til Busk kommer Spellemannpris-vinneren i bluesklassen David Eriksen og også gitarvirtuosen Rune Ervik fra Korgen.

Torsdag varmer Tia & Floa opp, før det er på tide med en gammel Roots-vinner: Chris Thompson & Mads Eriksen Band var en stor suksess da de gjestet Rootsen for fem år siden. Nå spiller de på Gilles. Thompson er den mest kjente vokalisten fra  Manfred Mann’s Earth Band og komponisten bak John Farnhams «The Voice».

Verdensklasse på Tørrfiskbrygga

Torsdag kveld spilte en av verdens beste gitarister på Rootsfestivalen.

 

 

 

Mer å lese på BAnett:
Leses nå:
Siste nyheter

To BIL-mål i bortetap

Åga ble for sterke.

Hotellgjester ble evakuert på Værnes

På nattmorgenen måtte hotellgjestene på Radisson Blu på Værnes ut av sengene.

Kom uskadd fra bobilbrann på E6

En mann i 60-årene fra Helgeland og hans hund måtte rømme bilen

Første av 14 cruiseanløp

MS Deutschland har ankommet Gårdsøya og er første av 14 cruiseanløp denne sommeren.

Fraværsreglene fungerer

En knapp måned før skoleslutt kan BVS vise til en nedgang i fraværet på 23 prosent.