Tildelingen av stipendet på 10.000 kroner ble en fin avrunding av konserten med elevene i Sømna kulturskole onsdag kveld. Karoline Langås har vært elev ved skolen siden hun var åtte år gammel og i dag går hun i 9. klasse ved Vik skole. Hun har vært innom flere ulike instrument og øver hver dag både på piano og gitar og spiller både klassisk, rock og pop. Drømmen hennes er å utvikle seg som låtskriver. Nå vil hun prøve å få spilt inn musikken på plate.

- Jeg har hatt mange gode opplevelser gjennom kulturskolen, det har vært spesielt artig å få presentere mange av mine egne låter på ulike arrangementer. Det er en stor annerkjennelse å bli nominert og belønnet med stipend for alt arbeidet, sier Karoline Langås.

Hun benyttet anledningen til å takke kulturskolelærerne Elena Ebbesen og Børge Rugås og sendte også en takknemlig hilsen til foreldrene sine før hun avrundet med å spille sin egen låt "I`m Falling Down".

Totalt var det 345 elever ved kulturskoler over hele landet som ble nominerte til Drømmestipendet, men bare 100 ble funnet verdige. I Nordland fylke var det sju elever som kom gjennom nåløyet.