Dance With A Stranger-gitaristen og låtskriveren leverte så til de grader i det nye "Tett på"-konseptet.

De 34 publikummerne fikk både musikk og stand up fra øverste hylle. Frode Alnæs er en komplett entertainer som simpelthen elsker å spille, synge for, og jåsse med, publikum.

- Velkommen hit. Jeg var på Ramtindkonferansen i går og har hatt to flotte dager her i vakre Brønnøysund. Veldig hyggelig å være her. Jeg er altså Frode Alnæs, også kjent som Norges største roll-on, innledet han. Og vips så var stemningen satt.

Repertoaret spente fra vakre ballader via blues til rock 'n' roll. Vi fikk også høre DWAS-låter og smakebiter fra det kommende albumet med norske tekster.

- Dette er den beste riff-quizen jeg noen gang har hatt, Jeg må skrive om forestillingen min, fastslo gitarvirtuosen.

Frode Alnæs fikk fram hele følelesspekteret med gitaren. Foto: Jøran Horn

- Jeg holder på å lage forestillingen "Min dans med strenger. Den handler om mitt liv med utgangspunkt i at jeg fant trøst for hårtapet i gitaren. Forestillingen har full regi og til og med et eget dansenummer; "60 år med guitar moves". Det blir premiere 3. februar neste år i Kristiansund, med påfølgende turné utover våren. Jeg lover å komme til Brønnøysund. Etter turneen skal den spilles videre på et teater i Oslo. Dance With A Stranger skal gjøre noen festivaljobber i sommer, blant annet i Sarpsborg og Stavern, forteller Frode Alnæs.