Som eneste deltaker fra Sør-Helgeland under fylkesmønstringen i UKM i Bodø denne helga, gikk Nordavind fra Brønnøy videre. Bandet skal spille under UKM-festivalen i Sandnes 21.-25. juni.

- Det er utrolig artig og godt å komme videre fra fylkesmønstringa. Vi er veldig fornøyde og samtidig overrasket. Vi gleder oss, sier Sandra B. Johansen.

Hun sier videre at hun og Stine Wiik Sandøy har vært med på fylkesmønstringen i Bodø fire ganger tidligere og de synes det er helt fantastisk at de skulle komme til landsmøntringen på femte forsøk.

- Tidligere år har vi prøvd alt fra mashup til egenskrevne låter til en vanlig cover, så det viste seg at det vi trengte var et band med gode musikere. Vi har Kristian Larsen Hestås på bass, Eirik Engen Steinsholm på trommer, Helge Andre Løkeland på gitar og Kristine Synnøve Sæthre Lind på piano. Jeg er veldig stolt av bandet Nordavind og ser frem til landsmønstringen, sier Sandra B. Johansen.

Hun spiller også i BMK, og sang duett sammen med Ronny Bertelsen i Brønnøyhallen lørdag kveld. Etter konserten kjørte hun til Trofors for å ta nattoget som gikk klokken 05, slik at hun rakk å opptredenen med Nordavind i UKM-fylkesmønstringen.

Nordavind Består av Kristine Sæthre Lind, Eirik Engen Steinsholm, Sandra B. Johansen, Stine Wiik Sandøy, Helge Løkeland og Kristian Larsen Hestås.

27 unge talenter fra innen musikk og kunst Sør-Helgeland deltok under fylkesmønstringen i Stormen i Bodø fra fredag til søndag.

Se Nordavind spille Gnarles Barkleys "Crayzy" her.