Ektepar Maria Arredondo og Torstein Sødal giftet seg høsten 2015. Han har blant annet turnert sammen med Hanne Krogh tidligere. (Foto: Pressefoto)

Ektepar Maria Arredondo og Torstein Sødal giftet seg høsten 2015. Han har blant annet turnert sammen med Hanne Krogh tidligere. Foto: Pressefoto

Med på laget Kor i øyan fra Brønnøysund opptrer sammen med Maria Arredondo og Torstein Sødal i Brønnøy kirke. (Foto: Una Nikolaisen)

Med på laget Kor i øyan fra Brønnøysund opptrer sammen med Maria Arredondo og Torstein Sødal i Brønnøy kirke. Foto: Una Nikolaisen

1 / 2

Maria Arredondo gjør konsert med Kor i øyan

Gullstrupen fra Sørlandet og ektefellen er på Midt-Norge-turné.

Sammen har Maria Arredondo og Torstein Sødal mange års musikalsk erfaring. Hun debuterte allerede i 2003 med plata "Maria Arredondo", har hatt mange radiohits og spilte i 2008 hovedrollen i "Sound of Music" på Edderkoppen Teater i Oslo.

Sødal er tenor og artist og har blant annet samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten "Stille natt, hellige natt". Han har også utgitt tre plater og deltok i 2008 i Melodi Grand Prix med sangen "Eastern Wind".

Ekteparet samarbeider musikalsk og starter 26. januar en Midt-Norge-turné, som onsdag 1. februar besøker Brønnøy kirke. Sammen med en pianist og Kor i øyan vil de framføre et repertoar med blant annet innslag fra Sound of music, gospel, viser og noen sanger med religiøst innhold.

Mer å lese på BAnett:
Leses nå:
Siste nyheter

Trenger de en jus-ekspert ringer media denne brønnøyværingen

Professor Jon Petter Rui fra Brønnøysund er en favoritt når media skal forklare vanskelige juridiske konsepter.

Så aktive er de på Stortinget

Noen stiller flere spørsmål til statsrådene enn andre.