Ektepar Maria Arredondo og Torstein Sødal giftet seg høsten 2015. Han har blant annet turnert sammen med Hanne Krogh tidligere. (Foto: Pressefoto)

Ektepar Maria Arredondo og Torstein Sødal giftet seg høsten 2015. Han har blant annet turnert sammen med Hanne Krogh tidligere. Foto: Pressefoto

Med på laget Kor i øyan fra Brønnøysund opptrer sammen med Maria Arredondo og Torstein Sødal i Brønnøy kirke. (Foto: Una Nikolaisen)

Med på laget Kor i øyan fra Brønnøysund opptrer sammen med Maria Arredondo og Torstein Sødal i Brønnøy kirke. Foto: Una Nikolaisen

1 / 2

Maria Arredondo gjør konsert med Kor i øyan

Gullstrupen fra Sørlandet og ektefellen er på Midt-Norge-turné.

Sammen har Maria Arredondo og Torstein Sødal mange års musikalsk erfaring. Hun debuterte allerede i 2003 med plata "Maria Arredondo", har hatt mange radiohits og spilte i 2008 hovedrollen i "Sound of Music" på Edderkoppen Teater i Oslo.

Sødal er tenor og artist og har blant annet samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten "Stille natt, hellige natt". Han har også utgitt tre plater og deltok i 2008 i Melodi Grand Prix med sangen "Eastern Wind".

Ekteparet samarbeider musikalsk og starter 26. januar en Midt-Norge-turné, som onsdag 1. februar besøker Brønnøy kirke. Sammen med en pianist og Kor i øyan vil de framføre et repertoar med blant annet innslag fra Sound of music, gospel, viser og noen sanger med religiøst innhold.

Mer å lese på BAnett:
Leses nå:
Siste nyheter

BILs gode form kan bli kortvarig

BIL har vært det store formlaget i HESA-serien den siste måneden. Nå frykter lagets hovedtrener at situasjonen blir en annen i årene som kommer.

Fagansvarlig lunken til mobbe-beredskapsteam

I sitt partiprogram foreslår Arbeiderpartiet å implementere beredskapsteam mot mobbing i hver eneste av landets kommuner.

Slik omgås du aggressive måkeforeldre

Norsk Ornitologisk Forening kommer med noen tips til hvordan du kan unngå å bli angrepet av måker i hekkesesongen.