Ektepar Maria Arredondo og Torstein Sødal giftet seg høsten 2015. Han har blant annet turnert sammen med Hanne Krogh tidligere. (Foto: Pressefoto)

Ektepar Maria Arredondo og Torstein Sødal giftet seg høsten 2015. Han har blant annet turnert sammen med Hanne Krogh tidligere. Foto: Pressefoto

Med på laget Kor i øyan fra Brønnøysund opptrer sammen med Maria Arredondo og Torstein Sødal i Brønnøy kirke. (Foto: Una Nikolaisen)

Med på laget Kor i øyan fra Brønnøysund opptrer sammen med Maria Arredondo og Torstein Sødal i Brønnøy kirke. Foto: Una Nikolaisen

1 / 2

Maria Arredondo gjør konsert med Kor i øyan

Gullstrupen fra Sørlandet og ektefellen er på Midt-Norge-turné.

Sammen har Maria Arredondo og Torstein Sødal mange års musikalsk erfaring. Hun debuterte allerede i 2003 med plata "Maria Arredondo", har hatt mange radiohits og spilte i 2008 hovedrollen i "Sound of Music" på Edderkoppen Teater i Oslo.

Sødal er tenor og artist og har blant annet samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten "Stille natt, hellige natt". Han har også utgitt tre plater og deltok i 2008 i Melodi Grand Prix med sangen "Eastern Wind".

Ekteparet samarbeider musikalsk og starter 26. januar en Midt-Norge-turné, som onsdag 1. februar besøker Brønnøy kirke. Sammen med en pianist og Kor i øyan vil de framføre et repertoar med blant annet innslag fra Sound of music, gospel, viser og noen sanger med religiøst innhold.

Mer å lese på BAnett:
Leses nå:
Siste nyheter

Heiarop med dobbel bunn

Leserbrev fra Tore Tveråmo.

- Overveldende respons

Brita Grøneng må pakke en ekstra bag med fotballsko og baller når hun reiser til Zambia.

Politimann dømt for å kjøre i 133 i 80-sonen

Slik begrunner retten domfellelsen av politimannen.

Sa at han kjørte bilen, det skulle han ikke gjort

Mann fra Brønnøy sto på sitt i retten, men ble likevel dømt til fengsel.

Leserbrev

- Heiarop med dobbel bunn

Tore Tveråmo (H) mener Arbeiderpartiet i Brønnøy sier én ting, men gjør noe annet i Hjartøya-saken.

- Overveldende respons

Brita Grøneng reiser til Zambia med fotballsko fra Sør-Helgeland.