Om de har vært ute av rampelyset i noen år, så er de fortsatt en populær og verdsatt gjeng. Zoo, med Ketil Stokkan i spissen, leverte en konsert "down memory lane" lørdag kveld. Det var en hylende fanklubb som raskt samlet seg rundt scenen da medlemmene i et av 80-tallets store norske band kom på scenen i karakteristiske hvit og svarte hjelmer og hvite drakter. Tross et mer voksent publikum ved oktoberfestens dag to, så var det nok folk i ulike aldre som mimret tilbake til 80-tallet og andre assosiasjoner de måtte ha til sanger som "Evig ung" og "Vent, ikkje legg på".

- Vi har hatt en lang pause. Men det er nok flere av dere som har vært på konsert med oss før, sa hovedpersonen selv, Ketil Stokkan med et glimt i øyet.

De gode, gamle slagerne kom som perler på en snor. Til publikums store fornøyelse. Smilende publikummere, med samlede hender og lukkede øyner, og vuggende i takt til musikken er alltid et godt tegn.

I år ble oktoberfesten arrangert for andre året på rad, og publikummer Marit Kristiansen var blant dem som mener at dette blir en tradisjon. Kristiansen mener Zoo var årets høydepunkt. Og det var nok flere av de rundt 1.100 publikummerne som var enig i akkurat det.

- De var også kveldens store overrakelse. Jeg har vokst opp med musikken, men jeg ble utrolig overrasket over bandet. Vi vet at Ketil Stokkan er bra, men han har også et utrolig godt band. De er utrolig dyktige musikalsk. De spilte fletta av de fleste, mener Kristiansen som innrømmer at det ble mye mimring.

Les mer om oktoberfesten i tirsdagens papirutgave.