Det sier Merete Johansen. Sammen med seg har hun sønnene Arn (3) og Ron (4). De sitter og lytter på familieforestillingen med Odd Gunnar Nilsen og Odd Steinar Orvik.

- Det er veldig stas med messa og tivoliet, forteller hun.

Slike tilbakemeldinger setter Margrethe Aakerøy Moe i messestyret pris på. Det dårlige været utenfor teltet får hun gjort lite med, men hun gleder seg over at stadig flere finner veien til messeteltet. Blant utstillerne er Marte Aasen fra Velfjord. Hun selger sirup, marmelade, smykker og i all hovedsak keramikk.

- Jeg er fornøyd jeg. Det beste er å se gleden i andre folks øyne. Det er kanskje den største rikdommen, forteller hun.

Elena Ingebrigtsen hos Elena hjemmeprodukter fra Visthus synes det har vært litt lite trykk under messa, men har likevel solgt nok til å dekke inn sine utgifter. Aina Saltnes selger produkter fra Pompdelux. Det er første gang hun stiller ut under messa.

- Folk har kommet litt i rykk og napp, det virker nesten som om de planlegger å komme hit samtidig, sier hun og ler. Saltnes er først og fremst på messa for å vise frem produktene hun selger.

Messa avsluttes i ettermiddag, men i kveld er det gatefest med Stage Dolls og B-Gjengen fra Bindal. Festen markerer slutten på årets messe.