BAnett har trukket ut Anita Berntsen og Andreas Flatmo som vinnere av gratisbilletter til gatefesten. Vinnerne kan hente billettene på BAnetts stand på Torghattmessen lørdag.

Trøndertrioen spiller på Torghattmessens gatefest. Dermed ligger det an til gjenhør med favoritter som "Still in love", "Soldier's Gun", "Love don't bother me" og mange andre.

Stage Dolls platedebuterte i 1985 og har totalt hatt ni album inne på VG-lista. I vår deltok de i norsk Melodi Grand Prix med "Into the fire".

- Nå ser vi fram til å komme tilbake til Brønnøysund, hvor vi hadde mange opptredener på 80-tallet. Sist vi spilte der oppe var vel for 10 år siden, så det begynner å bli en stund siden. Men nå kommer vi og lover et artig show, sier frontfigur Torstein Flakne til Torghattmessens messeavis.

På gatefesten spiller også B-gjengen, bindalsbandet som tidligere i sommer har spilt på Nordlandsbåtregattaen og Folkets hus-festivalen på Vega. De startet som et julebordsprosjekt, men har blitt publikumsfavoritter med sin miks av sanger av DDE, Åge Aleksandersen, DumDum Boys og flere.