Tekst til bildet 19. september ble Odin født på Sandnessjøen sykehus, akkurat passe stor! Ønsker å sende en hilsen til alle jordmødre og barnepleiere på sykehuset i Sandnessjøen, og fødestua i Brønnøysund for god hjelp både før, under og etter fødselen. Stolte og lykkelige foreldre er Linn Synnøve Nilsen og Torodd R. Gulaker. (Foto: Privat)

Tekst til bildet 19. september ble Odin født på Sandnessjøen sykehus, akkurat passe stor! Ønsker å sende en hilsen til alle jordmødre og barnepleiere på sykehuset i Sandnessjøen, og fødestua i Brønnøysund for god hjelp både før, under og etter fødselen. Stolte og lykkelige foreldre er Linn Synnøve Nilsen og Torodd R. Gulaker.Foto: Privat

Den 27.september ble Adrian stolt storebror til denne perfekte gutten. 3320g tung og 49 cm lang! Takk til jordmødre ved Sandnessjøen sykehus. Stolte foreldre er Kent Løbeck og Sandra Jenssen (Foto: Privat)

Den 27.september ble Adrian stolt storebror til denne perfekte gutten. 3320g tung og 49 cm lang! Takk til jordmødre ved Sandnessjøen sykehus. Stolte foreldre er Kent Løbeck og Sandra JenssenFoto: Privat

Fredag den 1. september kl. 06.00 ble vi stolte foreldre til en gutt, og storesøsken fikk endelig møtt lillebror Sander. Han var 3860 gram og 53 centimeter lang. Takk til jordmor Ann Åse Baustad og barnepleier Charlotte Berger for god støtte under fødselen, og alle flinke folk på fødestuen i Brønnøysund for god oppfølging både før og etter fødsel. Foreldre er Kai Stian Solvold og Lena Emilie Austvik. (Foto: Privat)

Fredag den 1. september kl. 06.00 ble vi stolte foreldre til en gutt, og storesøsken fikk endelig møtt lillebror Sander. Han var 3860 gram og 53 centimeter lang. Takk til jordmor Ann Åse Baustad og barnepleier Charlotte Berger for god støtte under fødselen, og alle flinke folk på fødestuen i Brønnøysund for god oppfølging både før og etter fødsel. Foreldre er Kai Stian Solvold og Lena Emilie Austvik.Foto: Privat

1 / 3

Velkommen til verden

Nyfødte, fra oktober 2017.

Her finner du nyfødte fra tidligere i 2017.

Du kan også finne bilder av våre yngste borgere ved å søke på barnets, eller foreldrenes, navn i søkefeltet øverst på nettsiden.

Send inn din egen hilsning her!